Kurlinki - Suupohjan Olutseuran talviaktiviteetti

Vuoden 2006 olympialaissa suomalaisten uudeksi suosikiksi ponnahtanut laji, curling, viritti keskustelua myös olutseuramme kuukausikokouksessa. Keskustelu oli siitä harvinainen, että se johti myös tekoihin: olutseura vuokrasi kivet ja järjesti maaliskuussa 2006 leikkimielisen curling-turnauksen.

Osallistuminen tähän Suupohja-kurlaus -tapahtumaan ja kiinnostus lajiin oli sen verran hyvää, että seuraavassa kokouksessa ajatusta jatkettiin vielä pidemmälle ja päätettiin aloittaa projekti omien kivien hankkimiseksi ja lajin leikkimielisen harrastuksen lisäämiseksi alueella. Näin sai alkunsa kurlinki, olutseuran oma talviaktiviteetti, jonka puitteissa se tarjoaa kaikille Suupohjan alueen asukkaille, yrityksille ja muille yhteisöille mahdollisuutta harrastaa hauskaa ja virkistävää talvisen sään joukkuepeliä.

Syksyllä 2006 seura osti 16 Kurun graniitista tehtyä kiveä. Ne ovat lähes autenttiset virallisiin kiviin nähden, painon ollessa n. 19 kg.

Kurlinkikivien vuokraaminen

Suupohjan Olutseura vuokraa kurlinkikivet kaikille halukkaille.

Kerää vähintään kaksi joukkuetta eli noin 8 henkilöä ja vietä hauska, ulkoilullinen päivä (tai edes puolipäivä) suvun, ystävien tai työyhteisön kanssa!

Vuokraushinnat

Arki-ilta  50 ?
Viikonloppu / aamuv. (n klo 10-15) 50 ?
Viikonloppu / iltav. (n klo 15-20) 50 ?
Koko päivä 75 ?

Hintoihin sisältyy 16 kiveä, 3 harjaa sekä 2 luutaa, radan käyttö sekä kivien kuljetus Sanssinkoulun kentälle. Sanssinkoulun jäälle, sen itäpäähän, on tehty rata yhteistyössä Kauhajoen kaupungin kanssa. Radalla kaksi pesää ja se on käytössä kivien vuokraajille.

Kivien rahoittaminen hoidettiin keräämällä paikallisia yrityksiä sponsoreiksi. Seuraavilla yrityksillä on oma, logollaan varustettu kivi:

K-Supermarket Kauhajoki
IKH Isojoen Konehalli Oy
Kuljetusliike Jarmo Peltoniemi Ky
Varaosalinna Oy 2 kpl
Ojalan Pakari Ky
Hinkutiimi Oy
Neviso Oy
Vesi-Heikki
Sunet Oy
Mobida Oy
LC Logistics Center Oy
Parkanon Säästöpankki
LR-mainos

Tällä hetkellä yksi kivi on vielä vapaana.

Alennukset

Sponsorit         25 %